Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd, na srpskom tržištu posluje od februara 2003. godine. Kompanija je osnovana kao „green field“  investicija Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG.

ddd

Viena Insurance Group, čiji smo deo, je vodeća austrijska osiguravajuća kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom 190 godina.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost što nam je obezbedilo poziciju u vrhu u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja. Stoga konstantno razvijamo produkte koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja koje prilagođavamo potrebama i uslovima domaćeg tržišta. Naša prodajna mreža konstantno se širi. Gotovo 1400 zaposlenih u skoro 50  filijala, ekspozitura i prodajnih mesta u 42 grada širom Srbije nastoji da klijentima pruži besprekoran servis.

U skladu sa visokim standardima zaštite svojih klijenata koje primenjuje celokupna Vienna Insurnace Grupa, Wiener Städtische osiguranje sprovodi ozbiljnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u svom portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima. Na ovaj način Wiener Städtische osiguranje se trudi da svojim klijentima obezbedi dodatnu zaštitu i sigurnost.